Εκτύπωση

ΣΗΜΑ

Παράταση Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στο πρόγραμμα κατάρτισης με τίτλο

«HealthProtocolsandSafetyforcovid 19 fortourismbusinesses»

Στο πλαίσιο του έργου με τίτλο

“Promote tourism and Culture through the water”

και ακρωνύμιο “ToCulter”

Σε συνέχεια της  αριθ. 7146/23-12-2020 ανακοίνωσης, σας κάνουμε γνωστό ότι  δόθηκε παράταση μέχρι την Δευτέρα 18-12-2020 και ώρα 14:00, για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα κατάρτισης «HealthProtocolsandSafetyforcovid 19 fortourismbusinesses».

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει την υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης «Health Protocols and Safety for covid 19 for tourism businesses» στο πλαίσιο της δράσης 3.4.1. του έργου “Promote tourism and Culture through the water”   και ακρωνύμιο “ToCulter”.», το οποίο θα υλοποιηθεί πρωινές ή/και απογευματινές ώρες.

Η θεωρία του προγράμματος κατάρτισης θα υλοποιηθεί διαδικτυακά μέσω σύγχρονης και ασύγχρονης διδασκαλίας από την πλατφόρμα LMS PLATFORM και μέσω ZOOM WEBINARS, που διαθέτει το ΚΕΔΙΒΙΜ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η εκπαίδευση του προγράμματος αποσκοπεί στην ανάγκη τόσο της εξασφάλισης της προστασίας των εργαζόμενων στον κλάδο του Τουρισμού και των επισκεπτών μας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και στην οικονομική δυστοκία των επιχειρηματιών.

Οι καταρτιζόμενοι δικαιούνται εκπαιδευτικό επίδομα 5€ μεικτά ανά ώρα κατάρτισης.

Health Protocols and Safety for covid 19 for tourism businesses

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Α/Α Τίτλος Προγράμματος Κατάρτισης Προφίλ Καταρτιζομένων Συνολικές Ώρες Κατάρτισης
  Health Protocols and Safety for covid 19 for tourism businesses

Επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, άνεργοι εν δυνάμει επιχειρηματίες.

(30 άτομα)

30

 

Οι  εκπαιδευτικές ενότητες που πρόκειται να αναπτυχθούν στο πρόγραμμα κατάρτισης είναι:

Εκπαιδευτική Ενότητα Αριθμός
Ωρών
"Toculter -Τουρισμός και Toυριστικά Καταλύματα"                5
"Εξυπηρέτηση πελατών στα Toυριστικά Καταλύματα"                2
"Υγιεινή και Ασφάλεια στην επιχείρηση & Covid19"                4
"Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων στις επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης"                8
"Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του SARS-CoV-2 (COVID-19)"                6
"Μαζική εστίαση και COVID-19"                5

Το πρόγραμμα κατάρτισης προβλέπεται να υλοποιηθεί μεταξύ των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση (διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2. www.kekpkm.gr, από 23/12/2020 έως 10/1/2021 ηλεκτονικά στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.  Π.Κ.Μ. στα τηλέφωνα 2321045405 και 232137865.

ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δ/ΝΤΗΣ ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.. Π.Κ.Μ.

Συνημμένα:

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ωφελουμένων (σε μορφή docx και pdf)

Για να δείτε την ανακοίνωση σε μορφή pdf πατήστε εδώ.