Εκτύπωση

Σέρρες, 06/02 / 2018

Αρ. Πρωτ.    6092

Ανακοίνωση  σύναψης συμβάσεων έργου με  εκπαιδευτές στο πλαίσιο του έργου

«Integrating Bulgaria-Greece cross-border significance historical and archeological assets into one sustainable thematic tourist destination" καιακρωνύμιο “BORDERLESS CULTURE»

Το  ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  

ανακοινώνει, την πρόθεση σύναψης συμβάσεων έργου με εκπαιδευτές, με στόχο την υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισης, με τίτλο: «Hospitality and Catering” και κωδικό 1, στο πλαίσιο της δράσης 4.7. του έργου "Integrating Bulgaria-Greece cross-border significance historical and archeological assets into one sustainable thematic tourist destination" και ακρωνύμιο “BORDERLESS CULTURE”.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΩΡΕΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
1 Hospitality and  Catering Επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, άνεργοι εν δυνάμει επιχειρηματίες. 65 ΤΕΡΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ

Οι εκπαιδευτικές ενότητες που πρόκειται να αναπτυχθούν στο πρόγραμμα κατάρτισης είναι :

Εκπαιδευτικές ενότητες Τίτλος Μαθήματος Ώρες θεωρίας Ειδικότητα εκπαιδευτή
Δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής Παρουσίαση του έργου Bordless Culture 6 Διευθυντής Κατάρτισης
Δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής
Πιθανές διασυνοριακές συνεργασίες
Μέθοδος υλοποίησης του προγράμματος κατάρτισης
Catering: Οργάνωση και Λειτουργία Επισιτιστικής Μονάδας Οργάνωση Εστιατορίου 6 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Το Προσωπικό του Εστιατορίου
Συντονισμός και απόδοση εργασιών
Catering: Τοπική κουζίνα Τοπική Κουζίνα 6 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Είδη και προϊόντα διατροφής της Κεντρικής Μακεδονίας
Τάσεις και εξελίξεις στη διατροφή
Hospitality: Οργάνωση και Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων Αρχές Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων 6 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Ανάλυση και Τμηματοποίηση ξενοδοχειακών μονάδων
Υποδοχή Πελατών
Επικοινωνία 6
Διαθεσιμότητα-Κρατήσεις
Αφίξεις-Παραμονές-Αναχωρήσεις
Τμήμα Ορόφων - Λειτουργία Housekeeping
Catering: Λειτουργία Κουζίνας και Αίθουσας Πελατών Συνεργασία τμημάτων 6 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Εξοπλισμός
Υποδοχή πελατών – Λήψη παραγγελίας
Τεχνικές Πωλήσεων στο εστιατόριο
Τεχνική Σερβιρίσματος
Οινολογία Ποικίλίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας ειδικότερα 6 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Food Pairing Wine & Tsipouro (αντιστοίχιση φαγητού με κρασί και τσίπουρο)
Τεχνικές μεταφοράς, παρουσίασης και σερβιρίσματος του κρασιού
Hospitality: Οικονομική Διαχείριση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Μονάδων Οικονομική Πολιτική Κρατήσεων Ξενοδοχείου 6 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Τιμολόγηση Menu
Κοστολόγηση τροφίμων
Αποθήκευση και διαχείριση προϊόντων
Επιλογή προμηθευτών και προϊόντων
Προβολή και μάρκετινγκ τουριστικού προϊόντος Ξενοδοχειακό Marketing 6 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Δημόσιες Σχέσεις
Μάρκετινγκ Εκδηλώσεων
Social Media Marketing για Τουριστικές Επιχειρήσεις
Υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας σε επισιτιστικές και ξενοδοχειακές μονάδες Υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας σε επισιτιστικές και ξενοδοχειακές μονάδες 6 Πολιτικός Μηχανικός
ΤΠΕ στον Τουρισμό & Σύγχρονα Συστήματα Online Κρατήσεων ΤΠΕ στον Τουρισμό & Σύγχρονα Συστήματα Online Κρατήσεων 3 Πληροφορικός
Αξιολόγηση Εκπαιδευτικής Διαδικασίας Αξιολόγηση Εκπαιδευτικής Διαδικασίας 2 Διευθυντής Κατάρτισης

 

Απαιτούμενα προσόντα:

Η κατάρτιση πραγματοποιείται από εκπαιδευτές ενηλίκων, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (πρώην ΕΚΕΠΙΣ).

 

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  1. Πτυχία
  2. Πιστοποιητικό Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
  3. Βιογραφικό σημείωμα
  4. Επαγγελματική ή/και εκπαιδευτική εμπειρία (η οποία αποδεικνύεται με βεβαιώσεις εργοδοτών/ασφαλιστικού φορέα, βεβαιώσεις εκπαιδευτικής εμπειρίας από τα αντίστοιχα ιδρύματα /δομές, Τ.Π.Υ ή Α.Π.Υ) που θα αξιολογηθούν ως εξής:

Αμοιβές εκπαιδευτικών:

Η αμοιβή εκπαιδευτών ανά ώρα ανέρχεται στα 17 ευρώ μεικτά συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές μπορούν να υποβάλλουν τη συνημμένη αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφουν τα στοιχεία τους και τον τίτλο του προγράμματος στα γραφεία του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2. τέρμα Ομονοίας (πρώην κτήριο ΔΕΣΕ) από τις 09:00 έως τις 13:00 Δευτέρα–Παρασκευή από 06/02/2018 έως 15/05/2018.

Θα αξιολογηθεί επίσης η δυνατότητα από πλευράς χρόνου και επαγγελματικών υποχρεώσεων να συνεισφέρουν στην καλύτερη υλοποίηση των προγραμμάτων.

 

Ο Πρόεδρος

 

Παναγιώτης Σπυρόπουλος  

Συνημμένα:

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτή (σε μορφή docx και σε μορφή pdf)

 

  


Για να δείτε την ανακοίνωση σε μορφή PDF, πατήστε εδώ