Συμβουλευτική

e-Counseling

e-Learning

trainee 265x200

Photo album

/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main

WEBSITE FASHION 

project logo gr rnm

WEBSITE BIKES

project logo ver1

Σύνδεση

https://www.facebook.com/kekpkm

Εξωτερικά νέα

ΣΗΜΑ 2

Κ.Δ.Β.Μ. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας AE

Δ/νση: Τέρμα Ομονοίας, Κτήριο Κ.Δ.Β.Μ.

Ταχ. Κώδικας: 62100, Σέρρες

Πληροφορίες: Α. ΚΑΛΑΘΑΣ

ΤΗΛ.:, 2321045405, 2321023640

FAX:23210 51861

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σέρρες, 19/1/2024

Αρ. Πρωτ: 8192

Ανακοίνωση σύναψης σύμβασης έργου στο πλαίσιο των προκηρύξεων των Προγραμμάτων INTERREG VI-A ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2021-2027 και INTERREG VI-A IPA ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2021-2027

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ανακοινώνει, την πρόθεση σύναψης σύμβασης έργου με εκπαιδευτή, με στόχο την επιμόρφωση των στελεχών του ΚΔΒΜ, της ΠΚΜ και φορέων της ΠΚΜ, στη σύνταξη Προτάσεων και στη Διαχείριση και Υλοποίηση Ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων Έργων στο πλαίσιο των προκηρύξεων των Προγραμμάτων INTERREG VI-A ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2021-2027 και INTERREG VI-A IPA ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2021-2027.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα σε απογευματινές ώρες και εκτός ωραρίου εργασίας του προσωπικού, σε χρονοδιάγραμμα που θα καθορίσει το ΚΔΒΜ σύμφωνα και με τις ανάγκες του προσωπικού με την μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης . Η υποβολή των προτάσεων παραμένει στην ευθύνη του φορέα η οποία μπορεί να γίνει είτε από τον ίδιο είτε από ανάδοχο.

Απαιτούμενα προσόντα :

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από εκπαιδευτή o οποίος θα διαθέτει τουλάχιστον τριετή εμπειρία στον σχεδιασμό, στην υποβολή και στην υλοποίηση προγραμμάτων INTERREG.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  1. Πτυχία
  2. Βιογραφικό σημείωμα
  3. Επαγγελματική ή/και εκπαιδευτική εμπειρία (η οποία αποδεικνύεται με βεβαιώσεις εργοδοτών/ασφαλιστικού φορέα, βεβαιώσεις εκπαιδευτικής εμπειρίας από τα αντίστοιχα ιδρύματα /δομές, Τ.Π.Υ ή Α.Π.Υ) που θα αξιολογηθούν ως εξής:

Εκπαιδευτικές ενότητες

Οι εκπαιδευτικές ενότητες που θα πρέπει να αναπτυχθούν θα είναι κατά ελάχιστον οι κάτωθι:

  • Αναζήτηση Προσκλήσεων Υποβολής Προτάσεων
  • Αναζήτηση Εταίρων
  • Σχεδιασμός και Συγγραφή Πρότασης
  • Προϋπολογισμός και οικονομική διαχείριση έργου
  • Υποβολή πρότασης στο ΟΠΣ
  • Καλές Πρακτικές Συγχρηματοδοτούμενων Έργων

Διάρκεια σεμιναρίου

Η διάρκεια του σεμιναρίου ορίζεται σε τρεις φάσεις :

Α φάση διάρκεια 25 ώρες κατά την υποβολή των Concept Note

Β φάση ,εφόσον υπάρχουν εγκεκριμένες προτάσεις , διάρκεια 25 ώρες κατά την υποβολή του Fullprojectproposal

Γ φάση εφόσον υπάρχουν εγκεκριμένες προτάσεις, διάρκεια 25 ώρες κατά την υποβολή του Beneficiary eligibility check / State Aid check

Αμοιβές εκπαιδευτή

Η αμοιβή εκπαιδευτών ανά ώρα ανέρχεται στα 24 ευρώ μεικτά συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων που θα συμμετέχει το ΚΔΒΜ.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη συνημμένη αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία του Κ.Δ.Β.Μ. είτε εγγράφως Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-14:00, στο τέρμα Ομονοίας Σερρών είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. από 20/01/2024 έως 25/01/2024.

Συνημμένα :

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κ.Δ.Β.Μ. Π.Κ.Μ.

Παναγιώτης Σπυρόπουλος

flags

diaugeia

ΕΣΠΑ 2014-2020

LogoEKT EYE