Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Συμβουλευτική

e-Counseling

e-Learning

trainee 265x200

Photo album

/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main

WEBSITE FASHION 

project logo gr rnm

WEBSITE BIKES

project logo ver1

Σύνδεση

https://www.facebook.com/kekpkm

Εξωτερικά νέα

rollbaner ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

 

Το ΚΕΚ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ανακοινώνει, την πρόθεση σύναψης  συμβάσεων έργου με  εκπαιδευτές, με στόχο την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης επιπέδου 1, με τίτλο «Υγιεινή Τροφίμων» σύμφωνα με την  Υπουργική Απόφαση 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/ 17-08-2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης περί υποχρεωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων, αρμοδιότητας του ΕΦΕΤ.

 

ΚΕΚ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΑΕ

ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ ΣΕΡΡΩΝ

ΚΩΔ ΕΚΕΠΙΣ 1210938

ΤΗΛ 2321099207 ,

ΦΑΞ2321051861

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.kekpkm.gr

Σέρρες: 11/6/13

Αρ. Πρ.:3311

 

 

Ανακοίνωση  σύναψης συμβάσεων έργου με  εκπαιδευτές σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007 ( αρμοδιότητας του ΕΦΕΤ)

 

Το ΚΕΚ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ανακοινώνει, την πρόθεση σύναψης  συμβάσεων έργου με  εκπαιδευτές, με στόχο την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης επιπέδου 1, με τίτλο «Υγιεινή Τροφίμων» σύμφωνα με την  Υπουργική Απόφαση 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/ 17-08-2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης περί υποχρεωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων, αρμοδιότητας του ΕΦΕΤ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ

ΩΡΕΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

Υγιεινή Τροφίμων

10

 

 

Οι εκπαιδευτικές ενότητες που πρόκειται να αναπτυχθούν στο πρόγραμμα κατάρτισης είναι :

Εκπαιδευτικές ενότητες

Ώρες θεωρίας

Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων

1

Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών

2

Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους

2

Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων

1

Το Εργασιακό Περιβάλλον

1

Πρακτικές καθαρισμού

1

Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών

1

Νομοθεσία υγιεινής τροφίμων

1

 

Τα μαθήματα θα είναι διάρκειας 5 ωρών, θα ολοκληρώνονται σε 2 ημέρες και θα πραγματοποιούνται καθημερινά (Δευτέρα έως Κυριακή) είτε πρωινές ώρες 09:00 έως 14:00 είτε απογευματινές ώρες 17:00 έως 22:00 .

 

 

 

Απαιτούμενα προσόντα εκπαιδευτών :

Οι Εκπαιδευτές απαιτείται να προέρχονται  από τα Μητρώα Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ ή το Γενικό Μητρώο Εκπαιδευτών Επιχειρήσεων Τροφίμων έως ότου καταργηθεί, όπως ορίζεται στην υπ’ αριθμ. ΥΑ 14707/2007 (Μητρώο Εκπαιδευτών ΕΦΕΤ)

 

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

1.     Βεβαίωση πιστοποίησης από τον ΕΦΕΤ

2.     Βιογραφικό

3.     Πτυχίο

4.     Επαγγελματική ή/και εκπαιδευτική εμπειρία (η οποία αποδεικνύεται με βεβαιώσεις εργοδοτών/ασφαλιστικού φορέα, βεβαιώσεις εκπαιδευτικής εμπειρίας από τα αντίστοιχα ιδρύματα /δομές, Τ.Π.Υ ή Α.Π.Υ)

5.     Άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή για τους Δημοσίους Υπαλλήλους

6.     Αίτηση ΚΕΚ

 

Αμοιβές εκπαιδευτών

Η αμοιβή  ανά ώρα ανέρχεται στα 17 ευρώ. Στην αμοιβή συμπεριλαμβάνονται όλες οι νόμιμες κρατήσεις .

 

Οι ενδιαφερόμενοι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές από τον ΕΦΕΤ μπορούν να υποβάλλουν τη συνημμένη αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι το τέλος του 2013 στα γραφεία ενημέρωσης του ΚΕΚ Υψηλάντου 4, 3ος όροφος από τις 09:00 έως τις 13:00 Δευτέρα –Παρασκευή .

 

ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δ/ΝΤΗΣ ΚΕΚ

 

Συνημμένα :


 

Αίτηση Εκπαιδευτή

flags

diaugeia

ΕΣΠΑ 2014-2020

LogoEKT EYE